CEMAL ENGİNYURT'TAN TRT'YE ..

Türkiye şehitlerine yanarken müzik yayınını sürdüren trt'ye çok haklı bir tepki geldi

Yayın: 24 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 24.12.2023 13:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
200 okunma
Takip EtGoogle News

Tüm Türkiye şehitlerini konuşurken TRT Müzik'teki yayına çok sert çıktı! Cemal Enginyurt'tan canlı yayında istifa çağrısı: Yazıklar olsun!

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinden 24 saat içinde kahreden haberler peş peşe geldi. 12 asker şehit, Türkiye'nin yüreğine ateş düştü. Gündem bir anda terörle mücadeleye dönerken TRT Müzik'in yayın akışında herhangi bir değişiklik olmadı. Siyasiler hem milli yas ilan edilmesini istedi hem de TRT Müzik eleştirilerin hedefi haline geldi.

"TRT'YE DE YETKİLİLERİNE DE YAZIKLAR OLSUN!"

Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, şehitlerin ve Türkiye'nin terörle mücadelesinin konuşulduğu Sözcü TV canlı yayınında TRT Müzik'te yaşananlara dikkat çekerken şöyle konuştu:

"Şu an TRT Müzik'te müzik yayını devam ediyor. 12 vatan evladı şehit olmuş, TRT Müzik müzik yayınına devam ediyor. Gazze için 3 gün yas ilan edildi, itirazım yok. Ama Suudi Arabistan Kralı için de 3 gün yas ilan edip müzikleri susturan TRT şimdi 12 askerimiz şehit olmuş, canlı yayında müzik yayını devam ediyor. TRT Genel Müdürü başta olmak üzere bütün yetkilileri istifaya davet ediyorum. Yazıklar olsun! Şehitlerimizin mezara bile girmediği anda müzik yayınını devam ettiren TRT'ye de yazıklar olsun, TRT yetkililerine de yazıklar olsun!"

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.