01 Nisan 2024 - Pazartesi

OY VERMEZSENİZ HİZMET YOK DİYENLER KAYBETTİ !

Milleti hiçe sayan, zihniyet kaybetti. Millete saygı duyan Türkiye Cumhuriyet kuruluş ilkelerine bağlı olanlar kazandı. Ülkeyi yabancılaştırmaya çalışan tarikat zihniyeti kaybetti.

Yazar - SÜLEYMAN YILDIZ
Okuma Süresi: 50 sn.
374 okunma
SÜLEYMAN YILDIZ

SÜLEYMAN YILDIZ

medya24ankara@gmail.com - 0553 154 33 16
Takip EtGoogle News

CHP’nin aldığı 16 milyon 660 bin oyun içerisinde milliyetçilerin, demokratların muhafazakarların, devrimcilerin oyları var. Kilis ve Konya’da yaşanan ilk tesadüfi değildir. Halk kendisini hakir gören anlayışa sarı kart göstermiştir

Seçim meydanlarında devletin imkânlarını kullanarak, muhalefetin karşısında adeta şov yaparak, memleketi betonlaştıranlar değil, emeklisine, işçisine, memuruna, esnafına saygı duyanlar kazandı.  Devletin imkanlarını partizanca kullanan etik olamayan şekilde seçim meydanlarında milletin sunduğu imkanları parti adaylarına destek  için kullanan  devlet bakanları ve her türlü milliyetçiliği ayaklarımın altına alırım diyen ve andımızı ders programından kaldıran Erdoğan kaybetti. Ak parti seçmeni kaybetmedi. Sağ duyu galip geldi, devletin imkanlarını kendi yandaşları için kullanan zihniyet kaybetti.

bakınız.https://www.youtube.com/watch?v=HJbjTx5a94k&t=9s..

#
Yorumlar (1)
Erol
01.04.2024 13:34
22 yıldır bu millet R.Tayip Erdoğanı dinledi,Türk milleti yeter dedi,
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.