14 Ağustos 2024 - Çarşamba

‘ AKŞENER, KILIÇDAROĞLU’NUN YAKASINDAN DÜŞ ARTIK’

Yaşamda olduğu gibi, siyasette de vefa çok önemlidir. Kariyerinize, size değer katan şahsiyetleri, değerleri unutursanız. Sizde unutulursunuz.

Yazar - DURAK KARABULUT
Okuma Süresi: 3 dk.
400 okunma
DURAK KARABULUT

DURAK KARABULUT

-
Takip EtGoogle News

SON DURAK- GÜNDEM

   İyi Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, asla unutmayın; iktidar partisi ve CHP dışındaki muhalefet partilerinin tüm gücüyle size karşı harekete geçtiği ve yok etmeye çalıştıkları bir dönemde, Türk demokrasi tarihine geçen bir hamleyle partinize 15 milletvekili vererek parlamentoda grup kurmanızı, siyasette var olmanızı  ve seçime girmenizi sağlayan lider Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Kendi çocuklarınıza vasiyet ettiğinizi söylediğiniz lider, partinizin siyasette ve parlamentoda yer almasının tek mimarı olmuştur. Türk milleti bunu hiç unutmadı, unutmayacaktır.

Devamında, Ülke siyasetinde bir ilk, tüm siyasi eğilimleri, zıt görüşleri  bir arada toplama ve umudu  olan Altılı masa kurulmuş ve bu masa, Türkiye için bir umut ışığı haline gelmiştir. Ancak, bu umut devam ederken, Kılıçdaroğlu’nun aday olma ihtimalini düşünerek 'kazanacak aday olmalı' diyerek yıpratma sürecini başlattınız. Eş zamanlı olarak, CHP'li belediye başkanlarını kendi genel başkanlarının karşısına bir aday alternatifi olarak sürdünüz ve kamuoyunu bu gündem üzerinden aylarca meşgul ettiniz; sürekli bir tutarsızlık sergilediniz. Buna rağmen,  Kılıçdaroğlu’nun bütün anket sonuçlarının da gösterdiği gibi seçimi kazanacağını gördüğünüzde, o meşhur son çare olan hamleyi devreye sokarak Altılı Masa'yı 'kumar masası' olarak nitelendirip terk ettiniz. Bu durumu Türkiye’de ve dünyada bilmeyen tek bir kişi dahi yoktur. Sonrasında, tüm ülkeyi şok eden bir kararla kumar masası dediğiniz masaya geri döndünüz.

Sonuç olarak, öncülüğünüzde içten ve dıştan gelen çeşitli ayak oyunları neticesinde seçim kaybedildi. Buna rağmen, hoşgörüyle yoğrulmuş sabır abidesi olan Sayın Kılıçdaroğlu, çıktığı televizyon programlarında sadece 'Ben de merak ediyorum, masadan neden kalktı, anlayamıyorum' diyerek size karşı nezaketini korudu. Tam bu sırada, kamuoyunun dikkatini çeken bir açıklama yapıldı; sizin Ümit Özdağ'ı ses geçirmeyen bir odaya götürerek sarf ettiğiniz sözleri Özdağ kamuoyuna açıkladı. Sizin tepkiniz, Özdağ'ı ve Kılıçdaroğlu'nu mahkemeye vereceğim demek oldu. Öncelikle bu iki konuyu nasıl birbirine bağladınız? Bu nasıl bir öfke, nasıl bir kindir, anlayamadık. Yaptığınız her şeye rağmen size nezaket gösteren Sayın Kılıçdaroğlu'na olan yaklaşımınız, milletimizde yine şok etkisi yarattı. Üzerinizde hakkı olduğunu düşündüğüm Sayın Kılıçdaroğlu'nun hakkını ne bu dünyada ne de öbür dünyada ödeyemeyeceksiniz. Size tavsiyem, artık Sayın Kılıçdaroğlu'nun yakasından düşün."

DURAK KARABULUT

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.