30 Ağustos 2024 - Cuma

BU ZAFER TÜM HAİNLERİ, BAĞNAZLARI DİZE GETİREN BÜYÜK MİLLETİN ZAFERİ

Bu zafer mazlum milletlerin mücadele etme azminin kazanılmasına neden olmuş Afrika 'da Tunus,Cezayir,Fas ,Trablusgarp'da Atatürk ve silah arkadaşlarının, Türk milletinin cesareti örnek alınmış ve bu milletler özgürlüklerine kavuşmuştur.

Yazar - SÜLEYMAN YILDIZ
Okuma Süresi: 2 dk.
271 okunma
SÜLEYMAN YILDIZ

SÜLEYMAN YILDIZ

medya24ankara@gmail.com - 0553 154 33 16
Takip EtGoogle News

 Bu zafer İngilizlerin emri altına giren hainler, İskilpli Atıf, Şeyh Sait, Çapanoğlu gibi bağnazların mağlum olduğu  zaferdir.

“30 Ağustos, istiklali ve istikbali için kahramanlık destanı yazan Türk milletinin miladıdır. 

Zafer sadece savaştan ibaret değildir. Bu zafer mazlum milletlerin mücadele etme azminin kazanılmasına neden olmuş Afrika 'da Tunus,Cezayir,Fas ,Trablusgarp'da Atatürk ve silah arkadaşlarının, Türk milletinin cesareti örnek alınmış ve bu milletler özgürlüklerine kavuşmuştur.

Zaferin, ancak inanmakla birlik içinde kenetlenmekle mümkün olacağının dünyaya ispatıdır. 
Tarihimiz için bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin ekonomik başarılarıyla daha güçlü ve müreffeh kılacağı Türkiye Cumhuriyeti devletinin temellerini oluşturmuştur.

30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere 
bu Zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canını veren aziz şehitlerimizi  rahmet ve minnetle anıyorum.”


30 Ağustos 1922 Başkomutanlık -Dumlupınar- Meydan Muharebesi zaferimiz kutlu olsun!

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarına, kahraman ordumuza, gazi ve şehitlerimize selam olsun!

1683 Viyana bozgunundan beri uğradığımız yenilgileri, acıları, gözyaşlarını, katliamları, sürgünleri ve soykırımları 238 sene sonra durduran muhteşem zaferlerimiz kutlu olsun!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.