17 Ekim 2024 - Perşembe

Bu filmi daha önce görmüştük ( açılım saçmalığı )

Ülkenin gerçek meselesi ekonomi hayat pahalılığı, milyonları bulan mülteciler iken gündem değiştirilmeye ve millet yenidem kandırılmaya çalışılıyor

Yazar - SÜLEYMAN YILDIZ
Okuma Süresi: 2 dk.
92 okunma
SÜLEYMAN YILDIZ

SÜLEYMAN YILDIZ

medya24ankara@gmail.com - 0553 154 33 16
Takip EtGoogle News

 

Çözüm süreci bahanesiyle yeniden terör örgütü pkk ile  masaya oturmaya çalışanlar yanıldıklarını bir kez daha anlayacaklar.

Dolmabahçe ve Oslo da (pkk) ile masaya oturulmalar önce inkar edildi ardından açıklamak  zorunda kaldılar.

Çözüm ya da açılım süreci saçmalığı döneminde hendek kazdırıldı  polisin askerin müdahale etmesine izin verilmedi.

Onlarca sivil, asker,  polisimiz  şehit oldu.

Şehitlerin vebalini kim ödeyebilir?

Silah bıraktılar mı? 

Şimdi aynı senaryo tekrar Türk milletine okutulmak isteniyor.

‘ 2005 Yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır konuşmasında, ne dediysek bugün de aynı yerdeyiz” ve “çözüm sürecini biz başlattık, çözüm sürecini sonlandıran biz olmadık, bunların art niyetleri, gizli gündemleri sonlandırdı’ nın üzerinden yıllar geçti.’

Günümüzde ne değişti Erdoğan, siz terör örgütünün silah bırakacağına ifade ettiğiniz gibi art niyetlerinin son bulduğuna inanıyor musunuz.?

Yazık bu millete, bu memlekete bu güzelim ülkeye.

Kurtuluş savaşında işgal kuvvetlerinin silahla başaramadıklarını şimdi bir iç politikaya dönüştürmek isteyenlere kanmayın . Bu girişimler milletin yararına olmaz olamaz geçmişte de olmadığı gibi. Bin yılı aşkın zamandır bir arada yaşayan halkın öncelikli sorunu geçim derdi hayat pahalılığı ve sırtımıza yüklediğiniz milyonlarca göçmen. Hakların kendi aralarında çözülemeyecek bir sorunu yok. Sorun politikacıların koltuk sorunudur. Politikacılar bu meselenin dışında durduğu sürece sorun çözülecektir.

Geçmişte bir kez düşülen bu tuzağa tekrar düşmeyin.

Tarih tarihi hata yapanları  affetmez.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.